Redesigns

Redesigns verkoopt kwaliteitsvolle tweedehands designmeubelen aan een voordelige prijs.

Redesigns is een West-Vlaamse onderneming die jonggebruikt designmeubilair verkoopt aan voordelige prijzen. Die meubels worden altijd zorgvuldig geselecteerd, waardoor ze van topkwaliteit zijn. Soms zijn er ook showroommodellen beschikbaar. Alles wat binnenkomt, wordt door het team gereinigd en nagekeken en ook kleine herstellingen voeren zij zelf uit. Zo kan Redesigns optimale kwaliteit garanderen.

Designmeubelen gaan levenslang mee en worden vaak weggedaan omwille van restyling, terwijl de meubels zelf nog in optimale staat zijn. Daarom geeft Redesigns die meubels een tweede leven. Na een grondige keuring en eventuele kleine herstellingen, verkoopt Redesigns de meubels aan een voordelige prijs. Om kwaliteit te garanderen, ligt de focus op high-end merken zoals Vitra, Cassina, Fritz Hansen, USM Haller, Knoll, Flos, B&B Italia, Hay...  . De bureaustoelen van Charles & Ray Eames en de klassiekers van Vitra zijn een constante in de collectie.

Al sinds 2015 is het team van Redesigns gebeten door design en topmerken. Ze kopen dan ook enkel items aan waarover ze zelf enthousiast zijn. Af en toe kunnen ze zelfs showroommodellen op de kop tikken. Het motto van deze circulaire onderneming: ieder meubel verdient een tweede leven. Bovendien zorgt Redesigns voor een goede flow van artikelen, waardoor het assortiment regelmatig wisselt. Zo is er altijd iets nieuws te ontdekken.

De prijzen van Redesigns liggen doelbewust lager dan die van de tweedehands designmarkt om een win-winsituatie te creëren. Zowel de particuliere als professionele designliefhebber of interieurarchitect kan bij hen terecht voor modellen van topkwaliteit aan een betaalbare prijs.