Mic Mac Minuscule

Matchmaker tussen tweedehands babyspullen en ouders in spe

Mic Mac Minuscule is de one-stop-shop geboortelijst met tweedehands, gepimpte en faire spullen voor (groot-)ouders in blijde verwachting. Dit gebeurt via andere ouders die hun babyspullen niet meer nodig hebben en ze opnieuw in omloop willen brengen.

Mic Mac Minuscule probeert een steentje bij te dragen door hergebruik te stimuleren en de drempel tot tweedehands te verlagen. Ze creëren ook unieke stuks door samenwerking met designers. Deze geboortelijst kost toekomstige ouders geen moeite, biedt kwaliteit én dit aan 50% van de nieuwwaarde.

Hoe werkt het?

  1. De lijst der dingen: Tijdens een afspraak (typisch op 4-5 maanden zwangerschap) stelt Mic Mac Minuscule (via een lokale freelance medewerker) samen met ouders de lijst op van spulletjes die ze nodig hebben voor hun nieuwbakken baby.
  2. Zonder zoeken, zonder zorgen: Op basis van een professioneel moodboard start Mic Mac Minuscule achter de schermen de zoektocht naar de juiste spullen. Daarbij screenen ze elk product op properheid, kwaliteit en veiligheid. 
  3. Alles staat klaar: Baby bijna in zicht? Alle spulletjes staan netjes op tijd (4 weken voor de uitgerekende datum) klaar.
  4. Klik en kies: Ouders zetten de link naar de geboortelijst op het geboortekaartje en laten familie en vrienden eenvoudigweg online een geschenkje uitkiezen.
  5. Iets niet meer nodig? Is je baby uit zijn eerste kledingmaat gegroeid? Mic Mac Minuscule brengt ze weer in omloop.

Lees meer: