Kringverhuur - Huur sfeer voor uw event

Duurzame verhuurdienst voor bedrijven

Kringverhuur is de verhuurdienst van De Kringwinkel Antwerpen. Ze lenen unieke tweedehands producten uit aan mensen en bedrijven die hun event op een sfeervolle en duurzame manier willen aankleden.

Origineel en divers aanbod

De Kringwinkel Antwerpen is al lang bezig met circulaire economie met zijn winkels waar je een breed gamma tweedehands producten kan kopen en een nieuw leven kan geven. Nu heeft De Kringwinkel er een initiatief bij: Kringverhuur. Met kringverhuur.be kunnen mensen decoratie, meubels, sfeerverlichting en nog meer lenen voor hun evenementen, fotoshoots, tentoonstellingen, etc…. Het is heel simpel, bekijk het volledige assortiment, kies wat je wil lenen en bestel online. Als alles in orde is, kan je de goederen zelf ophalen, gebruiken voor je evenement en terugbrengen.

Duurzaam en sociaal

Producten kopen om slechts een keer te gebruiken kost veel en vergroot de afvalberg. Door Kringverhuur is er een simpele oplossing. De producten kunnen meerdere keren gebruikt worden en dat vermindert wat er op de afvalhoop belandt.

Kringverhuur helpt niet alleen het milieu maar ook mensen. Door zijn sociaal tewerkstellingsproject krijgen werknemers de kans om hun werkervaring op te bouwen en zo door te stromen naar jobs in de reguliere arbeidsmarkt.

Nu we opnieuw mogen samen komen na versoepelingen, is Kringverhuur de juiste partner als je jouw eigen feest wilt organiseren.