Imperfect

Slimme oplossingen voor duurzaam bouwen

Imperfect (afval)materiaal is vaak net zo waardevol en functioneel als nieuwe grondstoffen en kost maar een fractie van de financiële en ecologische waarde. Door deel uit te maken van het Imperfect ecosysteem, maak je niet enkel deel uit van een oplossing, maar maak je ook een verantwoordelijke keuze die jou en de planeet ten goede komt. Want een duurzame toekomst is imperfect.

Imperfect, het online platform van Elahi en Moujan Mahdian zet in op efficiënte inventarisering en beheer van imperfecte materialen. Door materiaal te hergebruiken en afval op een slimme manier te beheren, kan de zoektocht naar nieuwe materialen en de verwerking van overschotten significant inkorten. Dat betekent dat (bouw)projecten sneller vooruit kunnen gaan en de hoeveelheid administratie vermindert.

De keuze voor herbruikbare materialen wordt steeds meer een must. Dat wordt duidelijk wanneer de impact van hergebruikt materiaal wordt opgevolgd. Daarom introduceert Imperfect een Online Inventory tool, speciaal ontworpen voor de circulaire bouwindustrie. Op dit platform kunnen bouwaannemers in real-time hun inventaris tracken, terwijl B2B interactie eenvoudiger gemaakt wordt.

De inventaristool is naadloos verbonden met een gepersonaliseerde Marktplaats die het delen van informatie met andere gebruikers vereenvoudigt.

imperfect.city

Sectoren

Organisaties