Facadeclick

Gevelstenen als blokjes in elkaar klikken

Facadeclick is een droog bouwsysteem waarbij gevelstenen als blokjes in elkaar geklikt worden. Het Facadeclick systeem werkt zonder lijm of mortel maar met innovatieve verbindingsstukken die de gevelstenen verbinden. Zo blijven de gevelstenen ook perfect herbruikbaar na hun eerste, tweede, derde... leven.

Het Facadeclick systeem werkt zonder lijm of mortel. Het gebruikt innovatieve verbindingsstukken die de gevelstenen met een simpele klik verbinden. Het resultaat is een voeg van 3 mm én een mooie strakke gevel. De gepatenteerde onderdelen en het eenvoudige bouwproces garanderen een foutloze uitvoering. Met Facadeclick worden gevels zo een tijdelijke circulaire opslag van bouwmaterialen.
 

Extra voordeel: geen uitbloeiingen meer

Je kent ze wel: de gevreesde witte vlekken op de gevel als gevolg van zouten die achterblijven na verdamping van het bouwvocht. Hoe goed de aannemer zijn stiel ook kent, uitbloeiingen zijn niet altijd te vermijden en vragen soms heel wat nazorg. Met Facadeclick behoren uitbloeiingen tot het verleden want het is een droog bouwsysteem.