De Groeispurters

Met een abonnement van De Groeispurters huur je een fiets op maat van jouw kind.

Kinderen groeien als kool en hebben regelmatig een nieuwe fiets nodig. Ze krijgen dan een nieuwe fiets die wat te groot is, zodat hij langer meegaat, terwijl dat best gevaarlijk kan zijn. En wat gebeurt er dan met de oude fiets? Vaak blijft die staan in de garage of gaat die naar het containerpark.

De oprichters van De Groeispurters zijn zelf ouders met kinderen van verschillende leeftijden en weten uit ervaring dat kinderfietsen nooit veel langer dan twee jaar dienst doen. Voor je het weet heb je een verzameling te kleine fietsen met allerlei mankementjes in de garage staan.

De groeispurters biedt daarom een abonnement voor kinderfietsen aan: vanaf vier euro per maand kunnen ouders een fiets huren. Als de fiets te klein is, wordt deze opgehaald en kiezen ze een groter model op de website. De kleine fiets wordt dan terug helemaal in orde gemaakt en verhuurd voor een lagere prijs.

Om te helpen bij het kiezen van een nieuwe fiets, legt de website heel duidelijk de verschillende maten uit aan de hand van leeftijden: de mini-fietsen zijn voor kinderen van 0 tot 4 jaar en de maxi-fietsen gaan van 5 tot 14 jaar. Er is ook een speciale categorie voor de durvers van 6 tot 14 jaar. Met behulp van foto’s en beschrijvingen leren ouders wanneer het tijd is om een grotere maat aan te schaffen.

De lichtgewicht fietsen van De Groeispurters zijn van een kwaliteitsvol merk en gaan jaren mee. Ze zijn dus ideaal voor de verhuur. De fietsen worden thuis geleverd op een zelfgekozen momenten ouders kunnen bovendien probleemloos hun abonnement stopzetten wanneer ze willen.