Brands On – Parasols als een service

Brand On ontwerpt en produceert ecologische marketingproducten zoals parasols en lichtreclame.

Brands On is een Belgisch bedrijf dat zich specialiseert in marketingproducten zoals lichtreclame en parasols. Hun producten zorgen ervoor dat bedrijfsnamen gezien worden en herkenbaar zijn. De parasols en borden zijn gemaakt op maat van de klant en worden van het ontwerp tot de levering verzorgd door Brands On.

Brands On zet in op circulaire parasols. Dat wil zeggen dat klanten niet meteen een nieuwe parasol moeten kopen als de oude kapot is, maar dat Brands On wel nieuwe onderdelen voorziet zodat de hoeveelheid afval zoveel mogelijk beperkt blijft. Zo moeten bedrijven die hun logo veranderen geen volledig nieuwe parasol kopen, maar kunnen ze een nieuw doek bestellen waarmee ze heel wat kosten besparen.

Door gebruik te maken van kwaliteitsvol materiaal en duurzame onderdelen, gaan de producten van Brands On lang mee. Voor dat duurzaamheidsmanagement kreeg het bedrijf zelfs het Ecovadis Gold Certificate. Bovendien is Corporate Social Responsibility een van de waarden die Brands On nastreeft. Dat wil zeggen dat in de verschillende productielocaties het milieu, ethisch gedrag en duurzaam inkopen centraal staan.

Hoe ziet dat er concreet uit? Werken bij Brands On moet vooral leuk, aangenaam en positief zijn. Zowel voor werkgever als werknemer, en voor alle partners. Daarnaast hanteert het bedrijf een nultolerantie voor kinderarbeid in alle productiecentra over de hele wereld. Op ecologisch gebied, streeft Brands On ernaar alleen duurzame producten te maken, waarvan de levensduur verlengd wordt dankzij de onderhoudsservice. Ten slotte investeert het bedrijf ook in langdurige relaties met alle partners.