Veerle Depuydt

Wie ben ik en wat doe ik

Vanuit het Vlaams Kenniscentrum Water ben ik betrokken bij een aantal circulaire (water)projecten oa Interreg NEREUS, Interreg I-qua, VL Circ WAVE, Vl Circ TotalValueWall, Vl Circ WaterCircle Eksel, etc. Als intermediaire organisatie proberen we matchmaker te zijn tussen ondernemers, onderzoeker en overheden en maximaal kennis te verspreiden.

Door de betrokkenheid in circulaire waterprojecten bouwen we kennis op rond technologie, wetgevende aspecten/knelpunten, business models. Zo is binnen één van de projecten een decision support tool ontwikkeld om op basis van een aantal gekozen randvoorwaarden de technologiekeuze te ondersteunen. Ook beschikken we over een business model tool die financiële inzichten verschaft of een bepaald circulair waterproject idee (i.f.v. schaalgrootte, volumes, samenstelling afvalwater, … ? ) rendabel en waardevol is om volledig door te rekenen.
Daarnaast proberen we ook partijen met ideeën te ondersteunen in subsidiekeuze/integratie van demoprojecten in grotere projectkaders.

Wat ik niet doe:
Wij begeleiden partijen, maar doen zelf geen onderzoek en zijn geen bureau die volledige projecten uitschrijft (wel bijsturing, tips geven, partnerschappen helpen vormen, etc.).

Ervaring


Jaartal:
Sector en thema:

Neem contact op

Status

Open for business

Expert op vlak van

ICT, Design & Innovatie, Water, Financieën

Kan helpen met

Facilitatie & Netwerking, Proces- & Projectbegeleiding

Gevestigd in regio: West-Vlaanderen

Gerelateerde profielen