Vlaanderen
OVAM Toon navigatie menu

Stein Janssens

0474351566

Wie ben ik en wat doe ik

Gepassioneerde innovatie manager met >18 jaar ervaring in engineering- en innovatie mgmt. Ir. materiaalkunde van opleiding. De laatste 4 jaren gespecialiseerd in de circulaire economie, en mee de vertaling van een beoogd circulaire economie bedrijfsmodel naar de operationele technische uitvoering gemaakt. Met kennis van materialen en technologie, altijd bereid om de industrie een stap dichter bij een circulaire praktijk te brengen!

Ervaring

Aerocircular
Jaartal: 2017-2021
Sector en thema:
Introductie van de Circulaire Economie in de luchtvaartsector, specifiek de behandeling van einde-levensduur vliegtuigen. Verantwoordelijk voor de innovatieve technologie ontwikkeling naar een 100% CE operationele bedrijfspraktijk.

Industrial Circularity Lab
Jaartal: 2020-2021
Sector en thema:
Advies aan maakbedrijven en onderzoeksinstellingen in EU mbt circulaire economie: introductie in CE, technische concrete vertaalslag naar productontwerp/bedrijfspraktijken, etc.

Boomerang vzw
Jaartal: 2020-2021
Sector en thema:
Opstart van een vzw die creatief aan de slag gaat met bedrijfsafvalstromen: advies, workshops voor kinderen en volwassenen, sensibilisering, ondersteuning lokaal gemeentelijk CE beleid.
www.boomerang.green

Neem contact op

Status

Open for business

Expert op vlak van

Productie & Maakindustrie, Circulaire Product Strategieën, Design & Innovatie, Circulaire Aankopen, Businessmodellen

Kan helpen met

Kennis circulaire economie, Coaching, Facilitatie & Netwerking, Opleiding geven, Presentatie geven, Proces- & Projectbegeleiding , Technische ondersteuning

Gevestigd in regio: Vlaams-Brabant

Gerelateerde profielen