Vlaanderen
OVAM Toon navigatie menu

Sam Leonard

Wie ben ik en wat doe ik

Gepassioneerd om mensen en organisaties in de maakindustrie te helpen slimmer te werken door het bevorderen van een 'Right First Time'-cultuur en een continu verbeteren-cultuur vanuit o.a. de bouwstenen uit de Lean en Operational Excellence methodieken. Slimmer werken betekent o.a. om de bestaande processen beter af te stemmen op de waarde-vermeerderende activiteiten (Value-Added) en alle vormen van verspillingen te verminderen. Hierdoor verminder je indirect ook de afvalstromen (minder scrap) en stimuleer je duurzame oplossingen. +7 jaar ervaring in verschillende productie-omgevingen op technisch vlak, maar ook op teamwerking en -betrokkenheid.

Ervaring

Deployment Facilitator nieuw productiesysteem
Jaartal: 2019-heden
Sector en thema:
Trainer en Coach voor de uitrol van een nieuw productiesysteem bij de teams op de productievloer met veel aandacht voor teamwerk en betrokkenheid van de mensen. Hierbij wordt mede een cultuur van continu verbeteren gestimuleerd waarbij dit indirect een impact heeft op het verminderen van hun productie-afval door bv. het aantal rejects of scrap te verminderen. Aandacht voor digitalisering en paperless werken in functie van de business waarden.

Process and Manufacturing Engineer
Jaartal: 2015-2019
Sector en thema:
Proces specialist voor het optimaliseren van productie-flow in samenspraak met Operatoren en teamleaders. Bewust maken en verspreiden van een 5S-cultuur om o.a. onnodige materiaalverbruiken te vermijden. Slimmere productieprocessen met focus op verminderen van de 8 verspillingen volgens Lean waaronder ook indirect verminderen van afvalstromen.

Neem contact op

Status

Open for business

Expert op vlak van

Productie & Maakindustrie

Kan helpen met

Coaching, Opleiding geven, Proces- & Projectbegeleiding

Gevestigd in regio: Limburg

Gerelateerde profielen