Vlaanderen
OVAM Toon navigatie menu

Saartje Boutsen

0468230876

Wie ben ik en wat doe ik

Studio D inspireert, adviseert en ondersteunt bedrijven en organisaties die duurzaam willen ondernemen. We zorgen ervoor dat economische prestaties hand in hand gaan met een positieve impact op mens en milieu. je kan bij ons terecht voor duurzaamheidsadvies (uitdagingen detecteren, doelstellingen en prioriteiten bepalen, actieplan richting duurzaam en circulair business plan opstellen), voor project management (rond duurzaam aankopen, change management, enz.), voor communicatieondersteuning en voor training en workshops. Onze waarden: op maat – professioneel – resultaatgericht – authentiek – met passie

Ervaring

Close the Loop
Jaartal: 2018-2019
Sector en thema:
Saartje was een van de coaches van het Close the Loop traject 2018-2019 voor modebedrijven rond duurzaam en circulair ondernemen, gecoördineerd door Flanders DC met de steun van Vlaanderen Circulair. Deze individuele begeleidingstrajecten leidden tot mooie resultaten, tot op de dag van vandaag.

Anno 2021 actualiseert Studio D de Close the Loop toe, en voegen we er een extra luik aan toe, nl. medewerkersbetrokkenheid - hoe krijg je iedere medewerker in een modebedrijf mee in een circulair business model? Dit in het kader van het ESF project In Fashion, van lineaire naar circulaire mode (i.s.m. Thomas Moore University en Flanders DC). Studio D begeleidt piloottrajecten en werkt ook een train-the-trainer uit rond de nieuwe versie van Close the Loop.

Wanderful.Stream
Jaartal: 2021
Sector en thema:
Wanderful.Stream is een INTERREG project dat KMO's ondersteunt om innovatief aan de slag te gaan met reststromen. Studio D ondersteunt deelnemende bedrijven, met name Veldeman Bedding en Indera, in de rol van business developer.

UCLL banaba Circulaire Economie
Jaartal: 2021
Sector en thema:
In de nieuwe UCLL banaba Circulaire Economie neemt Studio D het vak 'faciliteren van Circulaire processen' voor haar rekening.

Neem contact op

Status

Open for business

Gevestigd in regio: Alle

Gerelateerde profielen