Niki de Schryver

Wie ben ik en wat doe ik

Creatieve brainstormer en strateeg met helikopter view en pakken doe kracht en aanpak power.
Ervaring met datagedreven organiseren, verkopen, marketing en omnichannel e-commerce in de duurzame en circulaire modeindustrie.

Ervaring

COSH! Conscious Shopping Made Easy
Jaartal: 2022
Sector en thema:
De mode-industrie is een van de meest vervuilende en door slavernij gedreven industrieën ter wereld. Als alle belanghebbenden samenwerken, kunnen we overstappen op ethisch werk en een circulaire economie. Wij zijn van mening dat het helpen van de klant om te stemmen met zijn portemonnee, de verschuiving naar een duurzame mode-industrie versnelt.

Met COSH maken we het verschil door supply chain data van merken te koppelen aan high street retail en burgers te begeleiden naar lokale bewuste winkelkeuzes. We verenigen retailers en steden tot een betrouwbaar platform via een gemeenschappelijk principe.

Wij zijn een betrouwbaar label dat onafhankelijk de toeleveringsketens van merken screent en analyseert op ethiek, duurzaamheid en circulaire economie. Deze big data gebruiken we om bewust winkelen voor de eindconsument makkelijk te maken. https://cosh.eco/

Neem contact op

Status

Open for business

Expert op vlak van

Productie & Maakindustrie, Circulaire Product Strategieën, Businessmodellen, Textiel, Consumentengoederen, Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen

Kan helpen met

Kennis circulaire economie, Co-creatie begeleiding, Opleiding geven, Presentatie geven

Gevestigd in regio: West-Vlaanderen

Gerelateerde profielen