Niels Van Espen

Wie ben ik en wat doe ik

Strategie & Innovatie - Transformatie van Lineair naar Circulaire Business Modellen - Digitale Platformen, Websites & Technologie - Waste Hackathons - Marktonderzoek - Product Ontwerp - Workshops - Trend & Inspiration Keynotes - Product-as-a-Service

Hallo, ik ben Niels, Senior Lead Strategy Projects bij Made Design & Innovation.

Bij Made draait alles om "Exciting Change". Als expert agentschap in innovatie, digital design, product ontwikkeling en strategie ambiëren we om de huidige stand van zaken voortdurend in vraag te stellen en onafgebroken te streven naar relevante en betere dingen, die de wereld beïnvloeden met positieve, noodzakelijke veranderingen.

Al meer dan 10 jaar ontdekken, ontwerpen en bouwen we succesvolle producten, platformen en diensten die markten hebben veranderd en impact hebben gecreëerd. Via hackathons, inzicht workshops en inspiratiesessies helpen we bedrijven, start-ups en overheidsinstellingen om over te stappen van lineaire naar circulaire businessmodellen.

We zijn van mening dat "Excitement" nodig is om verandering te initiëren, maar wat is verandering, zonder verwezenlijking? Made is een ontwerp- en innovatiebureau dat inzicht van menselijk gedrag combineert met kansen in technologie, business en de sociale impactruimte, om op een bruikbare manier relevante en duurzame oplossingen te creëren voor onze maatschappij.

Wij zijn een jong, dynamisch en bekroond team van +20 ambitieuze Design Thinkers met als doel uit te breiden tot een bloeiend innovatieplatform.

Ervaring


Jaartal:
Sector en thema:

Neem contact op

Status

Open for business

Expert op vlak van

ICT, Design & Innovatie, Communicatie & Marketing, Businessmodellen, Financieën, Andere

Kan helpen met

Kennis circulaire economie, Coaching, Co-creatie begeleiding, Facilitatie & Netwerking, Onderzoeken, Opleiding geven, Presentatie geven, Proces- & Projectbegeleiding

Gevestigd in regio: Antwerpen

Gerelateerde profielen