Jonas Burm

Wie ben ik en wat doe ik

Als Design & innovation director met een focus op sustainability, ga ik aan de slag met een brede waaier aan innovatie uitdagingen.

Samen met een team van +30 product, digital en business designers, aangevuld met innovatie strategen en researchers, vormen we een pril idee om in een gevalideerd nieuw product, dienst of verdienmodel. Een verbeterd product ontwerp, een circulair business model of een strategisch groeiplan.

Al meer dan 10 jaar ontdekken, ontwerpen en bouwen we succesvolle producten, platformen en diensten die markten hebben veranderd en impact hebben gecreëerd. Via hackathons, inzicht workshops en inspiratiesessies helpen we bedrijven, start-ups en overheidsinstellingen om over te stappen van lineaire naar circulaire businessmodellen.

We zijn van mening dat "Excitement" nodig is om verandering te initiëren, maar wat is verandering, zonder verwezenlijking? Made is een ontwerp- en innovatiebureau dat inzicht van menselijk gedrag combineert met kansen in technologie, business en de sociale impactruimte, om op een bruikbare manier relevante en duurzame oplossingen te creëren voor onze maatschappij. Met Design Thinking als leidraad, gaan we steeds op zoek naar de meest positieve impact op People, Planet & Profit.

Strategie & Innovatie - Transformatie van Lineair naar Circulaire Business Modellen - Digitale Platformen, Websites & Technologie - Waste Hackathons - Marktonderzoek - Product Ontwerp - Workshops - Trend & Inspiration Keynotes - Product-as-a-Service

Ervaring

Ecover Refillution
Jaartal: 2011 - Heden
Sector en thema:
Hoe kunnen we Ecover ondersteunen in hun Refillution en consumenten warm maken om volop voor hervul te kiezen?
https://www.haveitmade.be/cases-2/ecover-refill-station

Al +10 jaar innovatiepartner van Ecover & Method.
Gaande van packaging design, nieuwe businessmodellen, consumer research, hackathons en co-creatie projecten
https://www.haveitmade.be/cases-2/ecover-innovation-acceleration

Neem contact op

Status

Open for business

Expert op vlak van

Circulaire Product Strategieën, Design & Innovatie, Businessmodellen, Consumentengoederen

Kan helpen met

Kennis circulaire economie, Coaching, Co-creatie begeleiding, Facilitatie & Netwerking, Presentatie geven, Proces- & Projectbegeleiding

Gevestigd in regio: Antwerpen

Gerelateerde profielen