Vlaanderen
OVAM Toon navigatie menu

jim nkolo

0472645829

Wie ben ik en wat doe ik

Samen met mijn collega business coaches helpen wij al jaren circulaire ondernemers met het accelereren van hun business. Start it @KBC is België’s grootste accelerator en ondersteunt en promoot ondernemers met een innovatief idee en schaalbaar businessmodel. De internationale community van Start it @KBC bestaat uit een netwerk van meer dan 1000 start-ups en scale-ups die elkaar versterken met hun ervaringen en expertises.

Start it @KBC werd opgericht in 2014. De accelerator plaatst de founders van start-ups centraal en biedt zijn ondersteuningsprogramma volledig gratis aan. Start it @KBC neemt geen aandelen en stelt als enige voorwaarde dat ze samen streven naar maximale economische en maatschappelijke impact, diversiteit en duurzaamheid.

De Belgische hubs van Start it @KBC zijn gevestigd in Antwerpen, Brussel, Gent, Hasselt, Leuven en Kortrijk. Daarnaast heeft Start it @KBC internationale vestigingen in Budapest, Gyor en Praag en pied-à-terres in New York, San Francisco en Londen. Sinds 2017 maakt Start it @KBC deel uit van het exclusieve Global Accelerator Network (GAN), wat de bedrijven in de community extra expansie- en sales-mogelijkheden biedt in het buitenland, en een schat aan voordelen bij technologiepartners wereldwijd.

Start it @KBC gaat strategische partnerships aan met grote bedrijven om de start-ups beter te ondersteunen. Strategische partners van Start it @KBC vandaag zijn Accenture en KBC. Sinds 2019 dompelt Start it X ook intrapreneurs van corporate bedrijven onder in het netwerk van Start it @KBC.

Start-ups die willen deelnemen aan het één jaar durende Start it @KBC acceleratieprogramma en gratis gebruik willen maken van mentorship, netwerk, workshops en co-working spaces, kunnen zich het hele jaar door kandidaat stellen via de website: www.startit.be.

Ervaring

Whitepaper over duurzaam ondernemen
Jaartal: 2021
Sector en thema:
Meer en meer grote ondernemingen en startups zijn actief bezig met het verduurzamen / circulair maken van hun business modellen. Daarom schreven we deze korte whitepaper met partners VITO, Edmire, Accenture en Start it X

https://grow.startit.be/sustainability-whitepaper?_ga=2.119139276.456335183.1617694886-533561935.1540209828&_gl=1*14fd38b*_ga*NTMzNTYxOTM1LjE1NDAyMDk4Mjg.*_ga_TZXYEDDFBY*MTYxNzk1Mjc3Ni4xNTMuMS4xNjE3OTUyNzk2LjA.

Expeditie circulair
Jaartal: 2019
Sector en thema:
Samen met het toonaangevende Vlaamse onderzoekscentrum VITO helpen wij met onze accelerator voor startups en corporates om circulaire producten en circulaire businessmodellen te ontwikkelen. De samenwerking moet de circulaire economie verder aanzwengelen. Door innovatieve start-ups en corpups van meet af aan te ondersteunen, willen Start it @KBC en VITO de transitie naar duurzaam ondernemen versnellen.

https://vito.be/nl/nieuws/start-it-kbc-en-vito-zetten-turbo-op-circulaire-economie

Neem contact op

Status

Open for business

Expert op vlak van

Productie & Maakindustrie, Circulaire Product Strategieën, ICT, Design & Innovatie, Communicatie & Marketing, Businessmodellen, Juridisch advies & Regelgeving & Beleid, Financieën, Andere

Kan helpen met

Kennis circulaire economie, Coaching, Co-creatie begeleiding, Facilitatie & Netwerking, Opleiding geven, Presentatie geven, Proces- & Projectbegeleiding

Gevestigd in regio: Alle

Gerelateerde profielen