Vlaanderen
OVAM Toon navigatie menu

Bruno Delepierre

0484111431

Wie ben ik en wat doe ik

Als drijvende kracht van Happonomy bouw ik mee aan een duurzame economie. Daarbij werk ik met een complementair team rond duurzame transformatie en circulair ondernemerschap. Ik bouw hierbij op 20 jaar eigen ondernemerschapservaring en diepgaande kennis rond bedrijfs- en gedragseconomie, ondernemerschap en organisatie-ontwikkeling om mensen duurzaam te laten ondernemen. Hieronder 3 voorbeelden van types van werk, meer referenties geef ik graag bij aanvraag.

Ervaring

Leap - Circulaire start-up
Jaartal: 2020
Sector en thema:
Samen met een team van 10 mensen ontwikkelde ik "Leap" een gestructureerde aanpak die ondernemers helpt om duurzaamheid in hun startende organisatie te incorporeren. Het proces zelf kan je gratis via onze website downloaden om je op weg te helpen. Wij ontwikkelden in dat kader ook 8 gestructureerde modules om startende ondernemers (kosten-)efficiënt te ondersteunen. Onze aanpak is uniek in de zin dat wij vertrekken vanuit duurzaamheid voor de ondernemer en pas in tweede instantie naar "de business case" kijken.

Roof Food
Jaartal: 2020
Sector en thema:
Ik begeleidde Sabien Windels, de onderneemster aan het hoofd van Roof Food - een start-up die werkt rond duurzame stadslandbouw - bij het transformeren van haar organisatie om duurzamer aan de slag te kunnen. We onderzochten de persoonlijke en bedrijfsmatige uitdagingen en vertrokken van een duurzaamheidsmeting om zo gestructureerd het operationele, financiële, commerciële en organisatorisch luik aan te pakken.

Circulaire Hub - Leuven
Jaartal: 2021
Sector en thema:
Ik ben de facilitator voor de creatie van de circulaire hub in Leuven. Op vraag van de stad Leuven begeleidde ik de ontwikkeling van het strategisch plan van aanpak samen met de belangrijkste publieke circulaire actoren uit de Leuvense regio. Focus ligt op 3 reststromen: textiel, organisch restafval en kunststoffen.

Neem contact op

Status

Open for business

Expert op vlak van

ICT, Communicatie & Marketing, Businessmodellen, Textiel, Voeding, Juridisch advies & Regelgeving & Beleid, Financieën, Andere, Bio economie & Landbouw, Bouw & Constructie, Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen, Kunststoffen & Chemie

Kan helpen met

Kennis circulaire economie, Coaching, Co-creatie begeleiding, Facilitatie & Netwerking, Onderzoeken, Proces- & Projectbegeleiding

Gevestigd in regio: Vlaams-Brabant

Gerelateerde profielen