Bart De Hertogh

Wie ben ik en wat doe ik

Van 'Soul' tot 'Strategy' tot 'Story'.
Ik bekijk de dingen op een holistische manier. Met een mix van gedragsinzichten en communicatie om impact te creëren.

Mijn werkcarrière heeft mijn gevoel voor (intellectueel) avontuur vergroot. Sindsdien implementeert en beheer ik mensgerichte projecten in bedrijfs- en NGO-omgevingen.

Het unieke van deze avonturen is te vinden in mijn internationale werkervaring (Europa, Afrika, Azië) en het, uit de eerste hand opgebouwde, interculturele begrip dat door de jaren heen is opgebouwd.

Het ontdekken van de andere landen, culturen, mensen en situaties zal altijd bij mij blijven. Observeer, absorbeer, leer en respecteer. Daag uit indien nodig.

Geleidelijk aan heb ik expertise opgebouwd in facilitair- en communicatiemanagement. Mijn doel is het vinden van de perfecte mix van projectmanagement met een mensgerichte communicatiestrategie. Mensen centraal stellen, zonder de omgeving, cultuur en manier van werken te vergeten.

Op persoonlijk vlak kan ik goed luisteren en snel leren. Vertrouwen, respect, begrip, overgave en waarheid creëren zijn mijn waarden. Ik ben een creatief persoon en altijd op zoek naar antwoorden, nieuwe dingen ontdekken, mijn intellectueel avontuur voortzetten!

Bouwen aan een betere wereld met mensen voor mensen, door te luisteren, te leren en aan te passen, op een complete, ongecompliceerde, persoonlijke manier, om de natuur te beschermen, om het leven van mensen te verbeteren.

Ervaring


Jaartal:
Sector en thema:

Neem contact op

Status

Open for business

Expert op vlak van

Design & Innovatie, Communicatie & Marketing, Businessmodellen

Kan helpen met

Coaching, Co-creatie begeleiding, Facilitatie & Netwerking, Opleiding geven, Presentatie geven, Proces- & Projectbegeleiding

Gevestigd in regio: Brussel

Gerelateerde profielen