Vlaanderen
OVAM Toon navigatie menu

Trefdag de Potterij

Actief in de circulaire economie? De Potterij kan je ruimte bieden!

In en rond de Potterij in de Mechelse binnenstad plannen OVAM en partners een circulair stadslabo van 4000m². Het circulair stadslabo wil een dynamische plek zijn om circulaire projecten te bedenken, uit te voeren, te demonstreren, erover te leren, te sensibiliseren.

De komende maanden voeren de initiatiefnemers een participatief traject: met geïnteresseerde gebruikers, investeerders en exploitanten die op zoek zijn naar ruimte én naar aanbieders of aannemers die circulaire demonteerbare bouwoplossingen kunnen bieden voor ingrepen die nodig zijn in de Potterij.

Kom naar de trefdagen

We nodigen je graag uit op de trefdagen op de Potterij. Op 6/2 en 5/3 kunnen circulaire producenten vanaf 9u30 elkaar ontmoeten op de Potterij, en met elkaar van gedachten wisselen over circulaire bouwoplossingen. Deze oplossingen zijn nodig voor de ingrepen die moeten gebeuren op de Potterij (vloer, wand, sanitair,...).

Alle info over de noodzakelijke ingrepen vind je in het luik bouwpartners 'aanbod': https://lnkd.in/e4nr78Y Inschrijven voor de trefdagen kan hier: https://lnkd.in/eatBNZR

#bouwen aan #circulaireeconomie

Meer weten >

Datum: donderdag 6 februari 2020

Locatie: Potterij Mechelen

Voeg toe aan kalender