Kempense-Luierkontjes.be

Kempense Luierkontjes verkoopt wasbare luiers en ecologische producten voor ouders en kindjes.

Toen Saskia zelf moeder werd in 2016, ging ze op zoek naar wasbare luiers. Die zoektocht ging moeilijker dan gedacht en daarom besloot ze zelf een winkel in Meerhout te openen. Daar verkoopt ze nu wasbare luiers, speelgoed en knuffels, textiel, ecologische huishoudproducten en wasbare producten voor vrouwen.

In de Kempense Luierkontjes verkoopt Saskia wasbare luiers en andere ecologische producten. Ze besloot zelf een winkel te beginnen nadat ze op zoek ging naar herbruikbare luiers voor haar eerste zoontje. Ze verkoopt er verschillende merken en breidde ondertussen haar assortiment uit met andere ecologische producten voor kinderen en herbruikbare producten voor vrouwen. Daarnaast verkoopt ze ook ecologische huishoudproducten, natuurlijke verzorgingsproducten en milieuvriendelijke producten voor in de keuken zoals herbruikbare rietjes en foodhuggers die ervoor zorgen dat groenten en fruit langer bewaard blijven.

Het motto van Saskia is: “beter dat iedereen op een imperfecte manier bijdraagt, dan een handjevol die het perfect doet”. Ze staat daarom dan ook haar klanten graag bij met extra uitleg om op een meer verantwoordelijke manier om te gaan met het milieu. Ondertussen geeft ze daarover gratis en vrijblijvende infosessies. Voor kersverse ouders voorziet ze de mogelijkheid om een cadeaulijst samen te stallen, allemaal vol ecologische producten.

De winkel in Meerhout is open op maandag, woensdag, vrijdag en zaterdag tijdens de openingsuren of op afspraak. Online bestellingen worden gratis verzonden vanaf 50 euro of kunnen opgehaald worden in de winkel.