Vlaanderen
OVAM Toon navigatie menu

Tim Van Bruyssel

+3255337272

Wie ben ik en wat doe ik

Als Systeemintegrator probeer ik bedrijven te begeleiden in het automatiseren van hun gebouw met Circulaire Producten (Producten As a Service).

Telesys BV is een merkonafhankelijks systeemintegrator voor het beheer en monitoren van gebouwen. Wij sturen alle technieken in een gebouw aan vanuit 1 platform.

Met Telesys Orchestrator zijn we trouwens het eerste bedrijf dat circulaire gebouwautomatisering ontwerpt en aanbiedt die ook compleet protocol onafhankelijk is. Dankzij een volledig op IP gebaseerde oplossing die álle open standaarden binnen de industrie ondersteunt kunnen we bijna alles aan. Het grote voordeel is dat u niet vastzit zit aan één bepaald merk, hardware of leverancier.

Door het gebouw intelligent te maken kunnen we energie besparen, het comfort verhogen en de luchtkwaliteit regelen.

Ervaring

Cultureel Centrum Maskerade
Jaartal: 2019
Sector en thema:
Het eerste Circulaire Smart Theater is geopend in Vlaanderen. Theaterzaal Maskerade zit vol met verborgen technologie (sensoren, camera's, actoren, enz...) die intelligent samenwerken. Telesys Orchestrator doe alle communicatie tussen de verschillende merken en protocollen. Het gebouw kan gebruikt worden voor fysieke evenementen maar ook Hybride en volledige Online Events.

Ons dochterbedrijf DMXShop zorgde voor alle geluid, licht en video in dit gebouw dus 1 aanspreekpunt voor alle technieken.

The Hub Temse
Jaartal: 2019
Sector en thema:
Telesys leverde in December 2019 het volledige IT netwerk op voor dit nieuwe bedrijvencenter. Zowel bekabeld als draadloos, toegangscontrole en camerabeveiliging voor dit nieuwe bedrijvencentrum. Onze eigen "Telesys Orchestrator" staan in voor de netwerkmonitoring van de volledige infrastructuur.

KONINKLIJKE BELGISCHE DUIVENLIEFHEBBERSBOND (KBDB/RFCB)
Jaartal: 2020
Sector en thema:
Telesys leveren al enkele jaren de IT systemen en Telecom en installeerde we onze 'Telesys Orchestrator' voor het aansturen van van de vergaderzalen (licht, geluid en video). We gaan nu verder de overige technieken van het gebouw aanpakken.

Neem contact op

Status

Open for business

Expert op vlak van

ICT

Kan helpen met

Kennis circulaire economie, Co-creatie begeleiding, Facilitatie & Netwerking, Opleiding geven, Presentatie geven, Proces- & Projectbegeleiding , Technische ondersteuning

Gevestigd in regio: Oost-Vlaanderen

Gerelateerde profielen