Soraya Wancour

Wie ben ik en wat doe ik

Transities vragen een doortastende, holistische aanpak. Systeemdenken en die ideeën naar de praktijk brengen is een dagelijkse bezigheid binnen Studio AMA. Circulaire productontwikkeling dankzij innovatieve, sociale partnerschappen zijn onze kern. Uit die ervaring begeleiden we organisaties die circulariteit en sociaal ondernemerschap nastreven.

Als ontwerper ging ik het pad van ondernemrsschap op. Het begon als een onderzoek naar een businessmodel dat ethisch verantwoord is. Het werd een bedrijf dat innovaties doorvoert op verschillende gebieden waar lokaal, circulair en sociaal centraal staan. Hands-on testen en implementeren we strategiën die een verschil maken. We werken gefocust op "futureproofness". Ontwerp en partnerschappen vormen hierin de basis. Omdat ik zelf deze stappen doorliep en nog steeds doorloop heb ik een goed zicht op het proces dat transitie en start-up met zich meebrengt . Ik ken en anticipeer op de uitdagingen binnen het sociale en circulaire en kan faciliteren binnen deze velden. Ik ben beschikbaar als klankbord op korte en lange termijn maar ook als actieve schakel binnen je uitdaging, naargelang de vraag.

Ervaring


Jaartal:
Sector en thema:

Neem contact op

Status

Open for business

Expert op vlak van

Productie & Maakindustrie, Circulaire Product Strategieën, Design & Innovatie

Kan helpen met

Kennis circulaire economie, Co-creatie begeleiding, Facilitatie & Netwerking, Presentatie geven, Proces- & Projectbegeleiding

Gevestigd in regio: Oost-Vlaanderen

Gerelateerde profielen