Vlaanderen
OVAM Toon navigatie menu

Rik Neven

Wie ben ik en wat doe ik

Ik ben zaakvoerder van Redactiebureau Palindroom, 100% gespecialiseerd in content en redactie rond bouw, architectuur en duurzaamheid.
Heb je een partner nodig om teksten te schrijven en/of te vertalen over jouw circulaire producten, projecten,... . De redacteurs van Palindroom helpen je er graag mee verder. Met architectura.be (meest bezochte Belgische website voor architecten en bouwprofessionals) en circubuild.be (website volledig gewijd aan circulair bouwen) beschikken we zelf over enkele ideale kanalen om jouw boodschap te verspreiden onder bouwprofessionals.

Ervaring

Circubuild
Jaartal: 2020
Sector en thema:
Totaalproject bestaande uit een boek, een website, digitale nieuwsbrieven en events rond circulair bouwen. Circubuild maakt architecten en andere bouwprofessionals wegwijs in de principes van circulair bouwen en biedt een platform aan voor bedrijven om hun circulaire materialen en diensten voor te stellen aan een brede doelgroep van bouwprofessionals.

Circubestek
Jaartal: 2021-2022
Sector en thema:
Project gesubsidieerd door Vlaanderen Circulair waarbij we in samenwerking met VIBE en Blieberg een platform gaan oprichten waarop voorschrijvers bestekteksten kunnen terugvinden van circulaire materialen. Het platform zal ook geïntegreerd worden in de bestaande platforms van VMSW en C3A. Een expertenteam bestaande uit 10 architecten en 10 fabrikanten geeft ons input en advies en zal het platform uittesten. Zo zullen we ervoor zorgen dat het platform zal beantwoorden aan de verwachtingen en wensen uit het werkveld.

Neem contact op

Status

Open for business

Expert op vlak van

Communicatie & Marketing, Bouw & Constructie

Kan helpen met

Kennis circulaire economie, Presentatie geven

Gevestigd in regio: Alle

Gerelateerde profielen