Piet Verhoeve

Wie ben ik en wat doe ik

Ik help je met een berg praktische ervaring bij het opzetten van cross domein win-win samenwerkingen om te innoveren, waarde te creëren in diverse sectoren. Ik open mijn gigantisch netwerk om je door te verwijzen naar de juiste partner.

Slim samenwerken zit in mijn DNA. Ik deed zowel ervaring op vanuit bedrijfszijde als CTO als vanuit academische zijde als director ICON program. Mijn ervaring bundelde ik in het boek Win-Winnovatie dat gelauwerd werd als beste boek in de categorie “Learn & Development” en vol staat met praktische tips & tricks.

Mijn ervaring zet ik graag in om nieuwe samenwerkingen in diverse domeinen op te starten en ze te helpen om successen te realiseren. Innovaties zijn immers maar zinvol als ze meerwaarde creëren voor de organisatie, mens en maatschappij. Daarom ben ik ook betrokken bij Be-Impact.org, een denktank voor impact-ondernemers, en PRoF-Projects, een denktank voor innovatie in de zorg.

Ik beschik over een groot netwerk dat ik openstel voor de innovatieve geesten die ik begeleid en verbind je met de expertise die je nodig hebt. Ik begeleid en coach sinds meer dan 30 jaar diverse personen en projecten zodat ze topprestaties neer kunnen zetten.

In mijn schaarse vrije tijd ondersteun ik allerlei initiatieven die jongeren warm maken voor technische of wetenschappelijke studierichtingen (STEM, Coderdojo).

Ervaring


Jaartal:
Sector en thema:

Neem contact op

Status

Open for business

Expert op vlak van

Design & Innovatie, Businessmodellen, Financieën

Kan helpen met

Coaching, Co-creatie begeleiding, Facilitatie & Netwerking, Opleiding geven

Gevestigd in regio: Oost-Vlaanderen

Gerelateerde profielen