Vlaanderen
OVAM Toon navigatie menu

Mario Van Dorpe

09 310 55 55

Wie ben ik en wat doe ik

We zijn actief op 3 domeinen, namelijk:

energie en techniek: EPB-verslaggeving in de 3 Gewesten, haalbaarheidsstudies, studie technieken, dynamische gebouwsimulaties,...
veiligheid en preventie: veiligheidscoördinatie, asbest- en sloopinventarisatie, adviezen rond woningaanpassing
metingen en keuringen: in house metingen van luchtdichtheid (blowerdoor), rioolkeuringen, drinkwaterkeuring, ventilatiemetingen, akoestiek,...

Door onze landelijke spreiding (kantoren in Melle, Begijnendijk en Seraing) en onze erkenningen voor alle bovenvermelde disciplines in alle Gewesten, kunnen we u als ontwikkelaar zo optimaal mogelijk bijstaan.
Wij geven de voorkeur aan het invoegen van een hoge mate van duurzaamheid binnen onze projecten, uiteraard rekening houdend met budget en wensen van de klant.
Deze duurzaamheid streven we ook na binnen ons bedrijf (zo hebben we oa het VOKA-charter duurzaam ondernemen) en binnen onze relaties met onze klanten.

Ervaring

Bouw van een duurzame school te Wijgmaal
Jaartal: 2021
Sector en thema:
Bij Egeon staan we in voor de EPB-verslaggeving van dit bouwproject.
Het omvat de bouw van een duurzame school, waarbij gebruik van circulaire grondstoffen en laag energieverbruik tijdens exploitatie centraal staan.
Samen met het architectenteam hebben we een mooie mix van duurzame en herbruikbare isolatiematerialen, moderne bouwstijl, comfort voor de leerlingen en het budget kunnen samenbrengen.

Neem contact op

Status

Open for business

Expert op vlak van

Bouw & Constructie

Kan helpen met

Kennis circulaire economie, Technische ondersteuning

Gevestigd in regio: Alle

Gerelateerde profielen