Vlaanderen
OVAM Toon navigatie menu

Karl Vrancken

Wie ben ik en wat doe ik

Onderzoeksleider Circulaire Economie VITO, Professor UAntwerpen, keynote speaker, innovatie coach, project initiator, netwerk verbinder

Ik ben onderzoeksleider duurzame materialen bij VITO, verantwoordelijk voor de strategische aansturing van VITO’s materialenprogramma en senior expert circulaire economie. Ik ben deeltijds professor (hoofddocent) aan de Universiteit Antwerpen (Departement Bio-ingenieur). Ik heb een brede ervaring als onderzoeker, projectleider en team manager in projecten rond circulaire economie, afvalbeheer en -behandeling, secundaire grondstoffe en beste beschikbare technieken (BBT). Bij Vlaanderen Circulair trek ik de hefboom onderzoek en ben ik promotor van het Steunpunt. Ik ben lid van het Scientific Committee van het Europees Milieuagentschap (EEA) en voorzitter van de European Circular Economy Research Alliance (ECERA).
Ik vertaal uw vraag voor ondersteuning graag door naar een project voor VITO, waar we teams hebben rond recyclagetechnologie én coaching van bedrijven. Ik spreek graag als keynote rond circulaire economie op (inter)nationale events en ondersteun de vorming van nieuwe netwerken.

Ervaring


Jaartal:
Sector en thema:

Neem contact op

Status

Open for business

Kan helpen met

Kennis circulaire economie

Gevestigd in regio: Antwerpen

Gerelateerde profielen