We organiseren onze acties in zes thematische werkagenda's:
Werkagenda's:
Bio-economie
Circulair Bouwen
Chemie/Kunststoffen
Maakindustrie
Voedselketen
Waterkringlopen
Zeven hefboomwerkingen zorgen voor extra ondersteuning:
Hefboomwerkingen:
Beleidsinstrumenten
Circulair aankopen
Communicatie
Innoveren & Ondernemen
Financiering
Jobs & Vaardigheden
Onderzoek
Wat, waarom en hoe?
Waarom gaan we voor een circulaire economie?
Toekomstbeelden 2050
Hoe zien we onze circulaire toekomst?
Over onze aansturing
Wie stuurt wat bij Vlaanderen Circulair?
Expert grootkeukens bij FoodWIN. Samen met grootkeukens ga ik de strijd aan tegen voedselverspilling en bied ik ondersteuning in verschillende fases van het traject. Hierbij staan meten, cocreëren en actie centraal.
Facilitair Bedrijf van de Vlaamse Overheid
Jaartal: 2018-2019
Sector en thema:
Op vraag van de Vlaamse Overheid hebben we de 10 bedrijfsrestaurants onder de loep genomen. Daarbij hebben we hun voedselverspilling met 43% kunnen verminderen! We hebben een meting van de voedseloverschotten uitgevoerd en daaruit de quick wins en knelpunten geïdentificeerd. Nadien hebben we door middel van een workshop samen met het team een strategie uitgewerkt waaruit verschillende acties gekomen zijn.
https://foodwin.org/nl/for-canteens/
Open for business
Voeding, Bio economie & Landbouw
Kennis circulaire economie, Coaching, Co-creatie begeleiding, Facilitatie & Netwerking, Onderzoeken, Opleiding geven, Presentatie geven, Proces- & Projectbegeleiding , Technische ondersteuning