Vlaanderen
OVAM Toon navigatie menu

Ines Vanlangendonck

Wie ben ik en wat doe ik

Ik heet Ines Vanlangendonck en ik bouwde de afgelopen jaren een sterke technologische kennis op in combinatie met jaren ervaring in methodische Transformatie trajecten. Klanten zeggen dat ik goed ben om complexe uitdagingen gestructureerd te krijgen en om ze vervolgens inzichtelijk te maken voor niet technische stakeholders. Ik ben bovendien doordrongen van Agile werken.

In mijn rugzak zit een grondige training in Sustainability aan de Cambridge Institute of Sustainability Leadership. Er zit ook een pak ervaring als ondernemer en denk graag mee met ondernemers.

Ik doe proces begeleiding van duurzame transformaties in ondernemingen en organisaties. Daarvoor zet ik Agile methodes in. Met mijn technische achtergrond kan ik ook begeleiden en onafhankelijk advies verlenen over de technologische keuzes die gemaakt moeten worden om nieuwe, duurzame business modellen te kunnen schalen.

Ik geef regelmatig lezingen over innovatie en schrijf al eens artikels over het kruispunt, of de botsing zo je wil, van technologie en duurzaamheid.

Ervaring

Vlaams Energiebedrijf: Marktonderzoek AI voor energiebesparing in de publieke sector
Jaartal: 2020
Sector en thema:
“Ines gaf ons, samen met haar team, de mogelijkheid om anders heel afgelijnde projecten op een zeer open wijze aan te vatten, waar ruimte was voor creativiteit en flexibiliteit. Doorheen het traject hielp ze het geheel op rails te houden en durfde ook wel de grenzen te stellen, gebaseerd op haar goed onderbouwde kennis. Zo behielden we de focus en verloren we geen tijd met doodlopende zijsporen. Opvallend was haar groot en goed functionerend netwerk, waardoor ze (indien nodig) altijd snel bij iemand te rade kon om waar nodig gaten te vullen of ideeën te versterken.”

Tjeu Binnebeek, VEB

Neem contact op

Status

Open for business

Expert op vlak van

Circulaire Product Strategieën, ICT, Businessmodellen

Kan helpen met

Proces- & Projectbegeleiding , Technische ondersteuning

Gevestigd in regio: Alle

Gerelateerde profielen