Vlaanderen
OVAM Toon navigatie menu

Onze projecten

Vlaanderen Circulair is trekker of partner van diverse projecten die de circulaire economie in de praktijk brengen.

 

donderdag 18 oktober 2018

Circulair aankopen is een belangrijke hefboom voor de overgang naar een circulaire economie. 150 organisaties engageren zich om samen deze manier van aankopen toe te passen of te faciliteren.

 

donderdag 18 oktober 2018

Van 9 tot 15 september organiseert Vlaanderen Circulair met partners een bootcamp voor ondernemende jongeren.

 

donderdag 18 oktober 2018

Betergem 2038 is een workshopreeks in samenwerking met het Transitienetwerk Middenveld dat een breed publiek kennis laat maken met pistes voor een duurzame, rechtvaardige en circulaire toekomst.

 

donderdag 18 oktober 2018

Reburg is een project waarbij we het leven en werken in een circulaire toekomst visualiseren en tastbaar maken. Naar Reburg.

 

donderdag 18 oktober 2018

De bio-gebaseerde economie speelt een belangrijke rol in de transitie naar een circulaire economie. Zowel het Vlaamse als het Europese beleid geven de bio-gebaseerde economie een prominente plaats in…

 

donderdag 18 oktober 2018

Circulaire bedrijfsstrategieën vereisen financieel kapitaal. We verkennen met onze partners welke drempels we moeten overwinnen en welke kanalen beschikbaar zijn.

 

donderdag 18 oktober 2018

The New Plastics Economy is een initiatief van de Ellen MacArthur Foundation dat momentum wil creëren richting een circulaire economie voor kunststoffen. We coördineren de Vlaamse bijdrage aan dit pr…