Vlaanderen
OVAM Toon navigatie menu

JuuNoo

Herbruikbare interieurwanden

JuuNoo is een vaste interieurwand, die men op het einde van zijn 'leven' niet sloopt, maar demonteert en herplaatst als een volgende wand.

Levens veranderen, maar een woning blijft statisch. Veranderen is duur en traag, want slopen en herbeginnen is vandaag de enige optie. Een gebrek aan vakmannen zet bovendien de kwaliteit onder druk. En zelfs na recyclage rest er een hoge milieu impact. JuuNoo wil de bouwwereld veranderen naar een duurzame markt waar hergebruik de norm is.

  • Stalen kaders zijn de basis van het JuuNoo wand concept. De kaders hebben een vaste breedte en zijn aanpasbaar in de hoogte zodat ze passen in elke ruimte: geen nood om te meten en te snijden. Geen afval. De kaders plaats je door ze open te schuiven en te fixeren.
  • De montage van de panelen op de kaders gebeurt met VELCRO® brand klittenband. Geen nood om te schroeven! En het levert een goede akoestische buffer.
  • Op de zijkanten van de panelen zit een click-systeem, waardoor de wanden mooi in elkaar schuiven en ze meteen schildersklaar zijn. Geen nood om te plamuren en te schuren, dus.
  • Add-ons zorgen voor naadloze binnen- en buitenhoeken. Andere add-ons maken het correct plaatsen van deuren zeer eenvoudig.
  • Alle onderdelen van de JuuNoo wand kunnen meerdere malen ingezet worden in verschillende configuraties. Dit is zowel economisch als ecologisch veel beter dan een klassieke wand.